Ga naar de hoofdinhoud

Volwassenen Avond

De volgende editie vindt plaats op zaterdag 18 maart! Boek nu je tickets en beleef een exclusieve avond in het LEGO Discovery Centre!

 

Tijdens dit speciale evenement wordt een bouwwedstrijd georganiseerd. Deze competitie staat open voor iedereen, of je nu beginner of professional bent! Om in te schrijven, ga naar de onderkant van de pagina en volg de instructies!

Het thema zal zijn: ruimte!

2Q3A2218 (1)

Heb je altijd al het LEGO Discovery Centre willen bezoeken, maar heb je geen kind om je te vergezellen? Of wil je een avond doorbrengen met andere LEGO liefhebbers?

De volwassenen avonden van het LEGO Discovery Centre zijn de perfecte gelegenheid om dat te doen! Kom een bijzondere tijd doorbrengen met LEGO®-fans, vrienden, collega's of geliefden.

Bouwen en ontdekken staan centraal op deze exclusieve avond!

2Q3A2044

Herwin je kinderlijke geest!

Of je nu een expert bent in LEGO bouwen of wilt ontdekken wat deze kleurrijke stenen allemaal kunnen bouwen, de volwassenen avond laat je verwonderen in deze indoor LEGO wereld! Laat je fantasie de vrije loop met de verschillende bouwactiviteiten die onze Master Model Builders en Playmakers gedurende de avond aanbieden, speciaal gecreëerd voor dit evenement.

Tijdens de avond kunt je vrij rondlopen in het LEGO Discovery Centre. Bezoek onze MINI World, test je LEGO voertuig op onze hellingen en verover de ruimte met je eigen raket! Je krijgt ook de kans om een van onze exclusieve LEGO films te bekijken in onze 4D-bioscoop!

"Het is fantastisch dat we als volwassenen de kans krijgen om alleen het LEGO Discovery Centre te komen bezoeken. Ik bouwde een pompoenkoets en het bleek in de smaak te vallen bij de jury. Ik mocht mijn bouwwerk toevoegen aan Mini World”

Deelnemer van de eerste volwassenen avond

Informatie

  • Inclusief toegang tot alle bouw activiteiten voor volwassen begeleden door een van onze Master Model Builders en tot de Bouw & Speel zones, attracties en 4D films, met uitzondering tot het speelplein en de klimmuur
  • Voor dit ticket moet je een tijdslot en datum selecteren
  • Deelnemers moeten 18+ zijn

Doe mee aan onze bouwwedstrijd!

Doe mee aan de bouwwedstrijd georganiseerd door LEGO Discovery Centre tijdens deze tweede editie van de volwassenen Avond!

 

Geïnteresseerd? Wacht niet en stuur ons een e-mail met de volgende informatie: naam, achternaam, boekingsnummer, en taal naar info.brussels@legodiscoverycentre.com. Vermeld als onderwerp van je e-mail "ADULT NIGHT BUILDING COMPETITION". 

Dit betekent dat je jouw tickets voor de volwassenen avond van 18 maart al gereserveerd moet hebben, anders kunnen wij jouw aanvraag niet in aanrekening nemen. Je vindt dit nummer in de mail met je tickets.

Let op:

  • Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven garandeert je geen plaats in de wedstrijd. We laten je per mail weten of je wel of niet meedoet.
  • Als je aan deze wedstrijd meedoet, kun je misschien niet aan alle activiteiten van de avond deelnemen.
Health